Jen červený rybíz a med
Detailní popis produktu
Rybíz v medu
Rybíz v medu je prostě skvělý. Rybíz je sušený mrazem a je rozmixován do květového pastového medu z Českého lesa z naší včelí farmy Včelařství Thomayer. Pastování je mechanická úprava medu.
Rybíz v medu mají skvělou nakyslou příchuť. Luxusní jsou na dezerty, zmrzlinu, ovocné kaše a jiné. Samozřejmě jsou lahodné v čaji a dalších nápojích. Jíst se dají i jen tak, nebo je použijte místo marmelády.
DOPORUČUJEME VYZKOUŠET MÍSTO MARMELÁDY
Rybíz a jeho účinky na zdraví
V rybízu je vysoké množství vitamínu C, což je výborné pro obranyschopnost organismu. Červený rybíz obsahuje antokyany (červená barviva), která mají antioxidační účinky. Má také vitamín E a minerální látky, např. vápník. Mezi účinky na zdraví můžeme zmínit i močopudné a čistící schopnosti, podporu trávení a posiluje kardiovaskulární systém.
Podle nařízení ES č.1924/2006 nemůžeme uvádět zdravotní účinky, výše uvedené léčivé účinky jsou známy z lidového léčitelství. Nejedná se ale o lékařská doporučení.
V tomto produktu nejsou žádná ochucovadla, umělá sladidla, ani barviva. Vše je 100% přírodní, bez chemie.
V medu jsou 4% lyofilizovaného červeného rybízu.
Skladování
Uchovejte v chladu, temnu a suchu.
FOTO JE NAŠE VLASTNÍ
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.