Z pečlivě vybraného medu z CHKO Český les, vyráběno za studena
Detailní popis produktu
Medové víno archivní
Na našem e-shopu Vám nabízíme medoviny a medová vína, připravená ze speciálně vybraných medů od včelstev z oblasti Českého lesa. Tyto nápoje se odlišují tím, že nejsou dochucovány kořením ani bylinami a nejsou přehnaně sladké, což jim umožňuje, aby med, který je jejich hlavní složkou, vynikl a dodal jim jejich charakteristickou chuť. Při jejich výrobě používáme vysoce kvalitní medy a speciální technologický postup, který umožňuje zachovat citlivé aromatické a chuťové látky, což následně zajišťuje těmto nápojům unikátní chuťové nuance. Možná budete překvapeni tím, že naše medoviny a medová vína nejsou sladké jako jiné, avšak díky tomu budete moci vychutnat nápoj, který v sobě ukrývá zvláštnosti různých medů, daných jejich rostlinným původem a místním prostředím. Pokud tedy hledáte originální nápoj, který vám umožní ochutnat původní chuť medu, jste na správném místě. Nyní se můžete podívat na naši nabídku a nechte se okouzlit jedinečnými chutěmi a vůněmi našich výrobků.
Medové víno archivní je vynikající nápoj, který vás ohromí svou chutí a vůní. Suroviny pro tento produkt pocházejí výhradně z oblasti Českého lesa, konkrétně ze snůšky roku 2016. Obsah alkoholu 14,8% dodává nápoji správnou míru síly a chuťovou rovnováhu. Příprava tohoto medového vína se pečlivě provádí s cílem zachovat typické aroma použitého medu. Po prokvašení skladujeme při teplotě 10 až 12 ⁰C, což umožňuje harmonické zaokrouhlení chuti a vůně. Tento proces může pokračovat, pokud bude víno skladováno při uvedených podmínkách. Zkuste tento skvělý produkt a užijte si unikátní chuťový zážitek!
Kvašení proběhlo podle starých receptur, kdy byl tento nápoj nazýván "nektarem bohů".
Netto 0.5 l
Výrobek obsahuje kysličník siřičitý, který vzniká přirozenou cestou v průběhu kvašení.
alkohol: 14.5 % obj.
Podávejte určitě chlazené.
Popis medového vína archivního
Víno je jemné, medové chuti a vůně. Po prokvašení se ukládá ve sklepě při cca 6°C a několikrát se přetáčí z vysrážených kalů. Archivní medové víno doporučujeme znalcům, kteří mu budou ochotni věnovat náležitou péči. Důležité je samotné uložení vína, a to při teplotě 6 až 12°C. Při této teplotě víno zraje další 3 až 4 roky. Díky tomuto procesu vznikne opravdový unikát ve světě alkoholu.
Vyzkoušejte i další medová vína a medovinu z naší nabídky naprosto výjimečné jemné chuti, která se nedá zaměnit. Víno se vyrábí s péčí a láskou z pečlivě vybíraného kvalitního českého medu z chráněné krajinné oblasti Český les a jablečného bio moštu. Kvalitu ucítíte v každém doušku.
Podle našeho názoru se jedná o velmi výjimečný nápoj. Nechte se tímto nápojem rozmazlovat.
Výrobce: Jaroslav Lstibůrek
Při objednání tohoto zboží prohlašuji, že jsem osoba starší 18 let, a beru na vědomí následující:
Alkohol neprodáváme osobám mladším 18 let, nákup těchto produktů podmiňujeme bez výjimky registrací.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Medovina a medová vína |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.