Kešu v medu

13 hodnocení

Kešu oříšky v pravém včelím medu

Varianta:
Látkové krytí víčka ?
259 Kč 119 Kč 79 Kč od 79 Kč 231,25 Kč bez DPH 106,25 Kč bez DPH 70,54 Kč bez DPH od 70,54 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Kód: 292/600 292/250 292/140 Zvolte variantu
Kešu v medu
13 hodnocení
odpovědnost
Garance doručení
nepoškozeného zboží
balíkovna, zasilkovna
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Kešu v medu

Kešu v medu jsou zdravou a lahodnou pochoutkou, kterou můžete mlsat jen tak, nebo je přidávat do jogurtů, na sladké kaše, zmrzlinu apod. Mají mají nižší obsah tuku než ostatní oříšky, jsou výborným zdrojem mědi, fosforu, hořčíku, manganu a zinku.

Obsahuje kešu oříšky v květovém akátovém medu, protože pomaleji krystalizuje. Upozorňujeme však, že i akátový med krystalizuje. Produkt neobsahuje žádná dochucovadla, sirupy apod. Jedná se pouze o 100% med. Krystalizace není na závadu a není důvodem pro reklamaci.

Tyto ořechy mají pozitivní účinky na celé naše tělo. I přesto, že jsou více než z poloviny tvořeny tukem, pomáhají při hubnutí. Rovněž brání vzniku žlučových kamenů a mají pozitivní účinky na zažívání. Snižují riziko kardiovaskulárních onemocnění. Pomáhají v boji s cholesterolem. Jsou skvělým zdrojem vitamínu K, který je důležitý pro kosti. Podporují zdravou mozkovou funkci. Esenciální mastné kyseliny podporují zdravou pokožku. Obsahují velké množství vitamínů. Jsou skvělým zdrojem bílkovin, minerálů, hořčíku, železa a zinku a vegetariánům tak zajišťují dostatečný příjem všech potřebných látekJsou proto právem nazývány superpotravinou.


Skladování

Uchovejte v chladu, temnu a suchu. Krystalizace je přirozenou vlastností medu. Med můžete do tekutého stavu přinést opět pomalým zahříváním do 45°C, nejlépe ve vodní lázni.


Na etiketě je uvedena minimální trvanlivost, celkové množství, i podíl kešu ořechů.

Balení 600g obsahuje 200g kešu, balení 250g obsahuje 80g kešu, balení 140g obsahuje 30g kešu

 

FOTO JE ILUSTRAČNÍ

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: